1. Θρυμματίζουμε ένα πακέτο μπισκότα Digestive και το στρώνουμε (ως βάση) σε ένα τσέρκι.
2. Σε ένα μπολ αναμιγνυουμε ένα κεσεδάκι (200γρ.), πλήρες ή ελαφρύ γιαούρτι με ένα κεσεδάκι (200γρ.) τυρί-κρέμα Φιλαδέλφεια, μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη και μια βανίλια.
3. Στη συνέχεια απλώνουμε το μίγμα πάνω στα μπισκότα.
4. Τοποθετούμε το τσέρκι στο ψυγείο για 1 ώρα.
5. Λίγο πριν το σερβίρισμα απλώνουμε μαρμελάδα της αρεσκείας μας (εγώ προτείνω μέλι ή πετιμέζι).
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!
Μαρία Ηλέκτρα Σταματάκη
Θα το απολαύσουμε αγαπητή μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΒασούλα Βασιλονικολού